Een unieke avond om nooit te vergeten

Bij Kok op Stelten hebben we verschillende diner concepten op de kaart gezet. We adviseren graag welk diner het best past bij jouw gelegenheid. 

Walking diner: een diner bestaande uit een aantal, meestal 4 tot 6, kleinere gerechten, die door ons team worden geserveerd. De gasten staan of lopen rond en daarmee dus ideaal om meer mensen te spreken. 

Sit down diner: een diner waarbij we individuele gerechten per persoon serveren. 

Sharing diner: een diner verdeeld over drie gangen, waarbij we het hoofdgerecht op schalen serveren om vervolgens te kunnen delen. Het voor- en nagerecht zijn individuele gerechten, maar kunnen op verzoek ook to share worden geserveerd. Bijvoorbeeld door meerdere voorgerechten te kiezen en/of een uitgebreid dessertbuffet (het kaasbuffet en onze kaastaart zijn erg populair!). Deze optie wordt vaak gekozen voor huwelijken!

 

Buffet: een diner gepresenteerd op een buffet waarbij onze koks de gasten assisteren. Ook hierbij kunnen we verschillende gerechten opstellen, geheel naar wens.

Het is onze ambitie om jou en je gasten een onvergetelijke avond te bezorgen die tot in de puntjes is verzorgd. Neem contact met ons op en let’s make it happen!  

Bekijk ons foodbook voor meer details en lees de voorwaarden onderaan de kaart.

Bekijk ons foodbook

Kok op Stelten diner

Reden om eens uit te pakken en zin om dat culinair te doen? We komen bij je thuis of op een mooie locatie voor jouw speciale diner .
We kunnen alles verzorgen tot in de kleinste details, maar alleen leveren doen we ook.

Wil je een losse sfeer en je gasten de vrijheid geven om rond te lopen, terwijl obers ze ondertussen voorzien van heerlijke gerechtjes? Dan is een walking dinner iets voor jou. Liever aan grote tafels met volle schalen en gevulde karaffen? Denk aan een sharing dinner. Of anders een buffet of alle gangen uitgeserveerd aan tafel. Het is maar net waar jij trek in hebt. Laten we het bespreken!

Bekijk hier ons aanbod!

Bekijk ons aanbod

Een vrijblijvende offerte op maat aanvragen? Exacte prijzen weten?

Stuur ons een bericht, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met ons op!