Condoleance catering

Een waardig en mooi afscheid

Naast alle feestelijke en zakelijke events verzorgen we ook met veel liefde de catering op de condoleance of afscheidsceremonie van jouw of jullie dierbare. We denken dat we daar veel waarde kunnen toevoegen. Iedereen verdient een mooi afscheid. Wij vinden het belangrijk om dat extra bijzonder te maken en indien gewenst het leven te vieren.

Graag verwerken we de persoonlijke passies en voorkeuren van jullie dierbare in wat wij serveren. Denk aan de favoriete  wijn of vlierbloesemlimonade, of dat ene hapje, bepaalde nootjes, of gewoon een ouderwetse bitterbal. Ook in bloemen en andere aankleding, bijvoorbeeld een bepaalde kleur of stijl, denken we graag mee. 

Een afscheid komt toch vaak onverwachts, en zo niet, dan komen er nog steeds veel emoties bij kijken. Wij zijn flexibel en kunnen snel schakelen. We willen zoveel mogelijk ontzorgen om dat waardige afscheid te creëren, jullie hebben immers al genoeg aan je hoofd.

Neem contact met ons op en jullie wensen zijn bij ons in goede handen.

Bekijk de mogelijkhedenNeem contact op

Kok op Stelten speciale zaken

We zijn zeer ervaren met het invullen van borrels en feesten. Wil je echter een strak concept ‘from scratch’, dan zit je bij ons ook goed. We denken graag mee en adviseren vanuit onze kennis en ervaring.

Hapjes in de kleuren van je logo. Bedienend personeel in speciale kostuums. Aparte, onverwachte locaties. Spectaculaire binnenkomers. Hoe gekker, hoe leuker eigenlijk.

Kom maar door met die ideeën, wij toveren ze samen met jou om tot een feest voor alle zintuigen! Vertel ons hoe je het voor je ziet en we doen een passend voorstel!

Bekijk ons aanbod

Een vrijblijvende offerte op maat aanvragen? Exacte prijzen weten?

Stuur ons een bericht, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met ons op!